Anasayfa Forum
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Kürt meselesi Türkiye tarihinin ve tarihçilerinin en önemli sorunudur .
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Kürt meselesi Türkiye tarihinin ve tarihçilerinin en önemli sorunudur .

Kürt meselesi Türkiye tarihinin ve tarihçilerinin en önemli sorunudur . 2 yıl, 4 ay önce #1124

• kutlugil
  • ( Yetkili )
  • Tarih Sevdalısı (Yönetici)
  • Gönderiler: 511
  • 
Acaba Kürt kardeşlerimizle ilgili olarak forumda bir bölüm açılması uygun olur mu ?

Zira kardeşliğimize kast ettiiler . Bizi bize düşman ettiler . Binlerce insanımızın kanı akıyor . Ve en önemlisi bizler Türkiye tarihinin en acı bölümlerini yaşıyoruz .

Kürt meselesini tarih biliminin objektifliğiyle forumumuza yansıtamaz mıyız ? Kürt meseleleri Ermeni sorunlarından çok daha önemlidir .

Bu konu hem hassas ve hem de çözümü gereken konumuzdur . Ve akan kanların durması gayretleri içinde Türkiye tarihçilerinin de katkısı bulunmalıdır diye düşünüyorum .

Sitemize hizmeti geçenlere teşekkürler ..

Cvp:Kürt meselesi Türkiye tarihinin ve tarihçilerinin en önemli sorunudur . 2 yıl, 3 ay önce #1167

• sedef
  • ( Kullanıcı )
  • Yeni Tarihci
  • Gönderiler: 5
Güzel bir teklif umarım dikkate alınr .böyle bır konunun olması çok yerinde olur sabırsızlıkla bekliyorum saygılar.

Cvp:Kürt meselesi Türkiye tarihinin ve tarihçilerinin en önemli sorunudur . 2 yıl, 3 ay önce #1171

• THS
  • ( Yönetici )
  • Yönetici
  • Gönderiler: 400
Sitemizin Özel Dosya başlığı altına Kürt Dosyası adlı bir bölüm açıldı. Bundan sonra Kürt Sorunuyla ilgili paylaşımlarınızı bu alanda yapabilirsiniz.
Kürt Dosyası bölümüne gitmek için tıklayınız
  • Sayfa:
  • 1
Yetkililer: THS, kutlugil, tabur28
Sayfa oluşturulma süresi: 0.12 saniye
yenisite